Klassiska Byggvaror: Burlington toaletter - Burlington toalett och normalsitthöjd

Vi tillhandahåller hela BADEX stora sortiment men toaletterna finns ännu inte på vår hemsida. Du hittar de så länge på deras sida men kan höra av dig och få prisuppgift av oss.
Burlington toalett  och normalsitthöjd

Burlington toalett och normalsitthöjd

Burlington golvstående toalett i klassisk utformning med spolvred och mjukstängande sits. Denna toalett har en unik kombination av klassiskt utseende och modern funktion. Den är utrustad med hel och halvspolning med justerbar spolmängd trotts att den har spolvred. Vrid vredet uppåt för halvspolning och nedåt för helspolning.

Toaletten säljs komplett med mjukstängande sits med färgerna gyllenek med kromade beslag, blank mahogny-look med kromade beslag
eller vit med kromade beslag.

Underdelen på toaletten finns i två olika höjder, normal 415 mm (exkl. sits) och förhöjd 480 mm för långa personer eller personer med nedsatt rörlighet. Cisternen finns även den i två olika storlekar, bred - 520 mm eller smal - 455 mm.

Alla tvättställ och toaletter i Burlington-serien har s.k. nanoglasyr vilket gör att smuts och bakterier inte fastnar lika lätt som på vanligt porslin. Detta medför även att rengöring är enklare. Alla Burlington-produkter är även CE-godkända vilket gör dem godkända för användning inom hela EU.


Förpackning Pris/st
Bred cistern 7645.00 kr
Smal cistern 7845.00 kr
Mjukstängande sits blank mahogny-look 0.00 kr
Mjukstängande sits gyllenek 0.00 kr
Mjukstängande sits vit 0.00 kr

 Ditt namn  Din väns epost

Meddelandet innehåller länk till denna sida samt kort beskrivning av oss och länk till vår startsida.

Inga personuppgifter sparas.