Klassiska Byggvaror: Tillbehör - Målartvätt, kombiduken

Målartvätt, kombiduken

Målartvätt, kombiduken

Kombiduken är impregnerad med Målartvätt till Kombiduken, utvecklad för att enkelt och effektivt rengöra invändigt målade ytor från smuts och fett före målning och behöver inte eftersköljas med vatten.

Målartvätt till Kombiduken är utvecklad så att de eventuella rester som finns kvar efter rengöring inte påverkar färgens vidhäftning eller resultat.

Kombiduken är sydd i form av en handske och är därför lätt och bekväm att använda. För personer med känslig hud rekommenderas skyddshandske för att undvika direkt kontakt med produkten.Speciellt lämpad för rengöring av lackerade ytor i kök, badrum mm. Golv– och taklister, fönster, element mm kan med fördel rengöras med Kombiduken.Genom att använda Kombiduken undviker man spill, rinningar, tunga hinkar och sköljvatten på närliggande ytor som inte skall behandlas.

Kombiduken etsar inte glas och aluminium.

Om ytorna är mycket kraftigt nedsmutsade rekommenderar vi tvätt med Målartvätt, se separat produktfaktablad.BRUKSANVISNING:
Kombiduken är färdig att användas. Gnugga på ytan som skall rengöras, om Kombiduken blir smutsig, skölj i rent vatten och fukta den på nytt med Målartvätt till Kombiduken. Låt ytan torka utan sköljning och den är sedan klar för ytbehandling

Kombiduken kan tvättas i Vittvätt 60°-90°.

Källa: www.biokleen.se

Förpackning Pris/st
Kombiduken 55.00 kr

 Ditt namn  Din väns epost

Meddelandet innehåller länk till denna sida samt kort beskrivning av oss och länk till vår startsida.

Inga personuppgifter sparas.